0

Direct contact? +31 (0)488 452051

VDE Certificaat

Uit de recente energieverbruik test tussen de Wachtel Atlas rotatieoven en andere moderne ovens bleek dat de Atlas oven 31% minder energie verbruikt. Er zijn verschillende broodsoorten getest waaronder ook croissants én klein brood. Deze energiebesparing was voor de VDE (Verband Deutsche Elektriker) alle reden om het energiebesparingscertificaat te verstrekken. Geweldig nieuws omdat het effect van energiebesparing van de Atlas oven hiermee wordt benadrukt.

Deze energiebesparing wordt bereikt door gebruik te maken van het gepatenteerde ECO MULTISTEAM SYSTEEM (het stroom-terugwinningssysteem), de dubbele stoomtechnologie en ook de driedubbele warmte-isolerende beglazing. De efficiënte warmtewisselaar, met een ongeëvenaarde verbrandingsefficiëntie van 93% maakt de besparing compleet.

Naast energiebesparing is er gemak. De Atlas rotatieoven is uitgevoerd met een 10 inch IQ Touch besturing inclusief ENERY MANAGER en WACHTEL REMOTE. Zodoende is de oven op afstand te monitoren en kan het gebruik geoptimaliseerd worden.

Deze Atlas rotatieoven is de perfecte oven voor slimme ambachtelijke bakkers. Het modulaire ontwerp van de ATLAS maakt montage en inbedrijfstelling binnen één dag mogelijk. Onderhoud en service zijn navenant tijdbesparend. Daarnaast kan de Atlas-serie kan op elk moment worden omgebouwd van olie en gas naar de elektrische variant.

Zie via deze link de folder en onderstaand de video betreffende de VDE certificering.

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.